Обосновани Футболни Прогнози

Орхус - Сьондерийске

21 Септември 2012 - 19:30
Орхус
Сьондерийске
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните отбори на Орхус и Сьондерийске от 10-ия кръг на футболния шампионат в Суперлигата на Дания.

Стига приказки време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Орхус

Домакините от Орхус са 4-ти във временното подреждане с 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача имат голова разлика 16-11. На домашна сцена отборът е играл 5 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-5.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Белите е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 14-8.

Сьондерийске

Съставът на гостите от Сьондерийске е на 9-та позиция в класирането с актив от 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 9 мача има отрицателна голова разлика 12-17. Навън тимът е играл 3 двубоя досега, в които има 2 победи и една загуба, реализирал е 4 гола във вратата на съперниците си и е получил 5 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Суперлига съставът на Сьондерийске е постигнал 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 3-14.

Орхус - Сьондерийске - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, тимът на Орхус няма спечелена нито 1 победа, тима на Сьондерийске има постигнати 4 победи, а в един двубой двата съперника са завършили без да определят победител, при обща голова разлика 4-10. В последните 2 срещи у дома с SE, футболистите на Орхус нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 3 последователни победи в първенството, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Отборът на гостите от Сьондерийске е с 4 последователни загуби в Дания, а при гостуванията си допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.