Обосновани Футболни Прогнози

Сконто Рига - ФК Юрмала

19 Септември 2012 - 17:00
Сконто Рига
ФК Юрмала
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между тимовете на Сконто Рига и ФК Юрмала от 28-ия кръг на шампионата в Латвия във Вирслигата.

Накратко информацията за предстоящия сблъсък:

Сконто Рига

Домакините от Сконто Рига са втори в таблицата с общ сбор от 56 точки, постигнати след 16 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача имат голова разлика 42-17. Като домакин Сконто Рига има 12 двубоя до момента, в които е записал 9 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 22-6.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Сконто Рига имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9-3.

ФК Юрмала

Гостуващият тим на ФК Юрмала е 6-ти в класирането с актив от 33 точки, постигнати след 8 победи, 9 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 28 мача е вкарал 38 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 35 гола в своята мрежа. Далеч от дома тимът има 14 двубоя до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 16-18.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на ФК Юрмала са записали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 11-10.

Сконто Рига - ФК Юрмала - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата противника, тимът на Сконто Рига има записанa една победа, отбора на ФК Юрмала не е спечелил нито една победа, а 4 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-5. В последните 2 мача на своя стадион срещу състава на ФК Юрмала, играчите на Сконто Рига са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 победи в Латвия, а на своя стадион има успех в последната си среща.

Тимът на ФК Юрмала има загуба в последния си двубой в Латвия, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.