Обосновани Футболни Прогнози

Валядолид - Бетис

17 Септември 2012 - 22:30
Валядолид
Бетис
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 1
непозната футболни прогнози

За днес ще разгледам сблъсъка от 5-ия кръг на шампионата в Испания в Примера Дивисион между футболните тимове на Валядолид и Бетис.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия двубой:

Валядолид

Футболистите на домакините са 8-ми в класирането с актив от 6 точки, след 2 победи и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 3 двубоя са успели да отбележат 3 попадения и са получили 2 гола в собствената мрежа. На своя стадион Виолетовите има един мач досега, в който е записал 1 победа, при голова разлика 2-0.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион отборът на Виолетовите е постигнал 3 победи и 3 загуби, като са записали 6 гола и са им вкарали 10 гола.

Бетис

Гостуващият тим на Бетис се намира на 15-та позиция в класирането с 3 точки, след 1 победа и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните 2 срещи е успял да вкара 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си тимът има 1 двубой до момента, в който има една победа, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион футболистите на Бетис имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13 вкарани и 12 получени гола.

Валядолид - Бетис - преки срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата съперника, отборът на Валядолид няма нито 1 победа, отбора на Бетис е записал 2 успеха, а в 3 срещи двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 3-6. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Бетис, Домакините от Валядолид нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Валядолид допусна неуспех в последния си мач в първенството на Испания, а у дома е в серия от 2 поредни победи.

Съставът на гостите от Бетис допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Испания, а при визитите си постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.