Обосновани Футболни Прогнози

Олборг - Рандерс

16 Септември 2012 - 18:00
Олборг
Рандерс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
4 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболната среща от 10-ия кръг на сезона в Суперлигата на Дания между футболните тимове на Олборг и Рандерс.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Олборг

Играчите на домакините от Олборг са 2-ри в таблицата с 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 8 двубоя са реализирали 19 попадения в противниковата врата и са инкасирали 7 попадения в собствената врата. Пред собствените си горещи фенове съставът е играл 3 двубоя до момента, в които има 2 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 6-2.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Олборг са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 16-5.

Рандерс

Съставът на гостите от Рандерс заема 5-та позиция в таблицата с 12 точки, след 4 победи и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 8 двубоя е успял да вкара 9 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 13 гола в собствената мрежа. На чужд терен тимът е играл 4 срещи досега, в които е записал 2 победи и 2 загуби, при голова разлика 4-8.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Конете има на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са разписали 7 попадения и са им вкарали 7 гола.

Олборг - Рандерс - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата състава, AaB е спечелил 2 победи, отбора на Рандерс има спечеленa една победа, а в 2 срещи двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 9-7. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на Конете, играчите на Олборг са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е с 4 победи в Дания, а на своя стадион има победа в предишния си мач.

Тимът на гостите е с 2 последователни поражения в първенството на Дания, а при гостуванията си постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.