Обосновани Футболни Прогнози

Дъндалк - УК Дъблин

7 Септември 2012 - 21:45
Дъндалк
УК Дъблин
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между отборите на Дъндалк и УК Дъблин от поредния кръг на сезона във Висшата Дивизия на Ирландия.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен двубой:

Дъндалк

Играчите на Дъндалк са 11-ти в класирането с актив от 16 точки, натрупани след 3 победи, 7 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните 22 двубоя имат голова разлика 18-40. Пред собствените си предани фенове лилаво-белите е играл 11 двубоя досега, в които има една победа, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 7-15.

В предишните си 6 официални мача в Висша Дивизия отборът на Дъндалк е записал 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

УК Дъблин

Гостуващият тим на УК Дъблин заема 10-та позиция в таблицата с временното класиране с 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача е реализирал 23 попадения в противниковата врата и е получил 36 попадения в мрежата си. Навън съставът има 11 срещи, в които има една победа, 2 равенства и 8 загуби, при голова разлика 9-21.

В последните си 6 официални мача в Висша Дивизия тимът на УК Дъблин има записани 3 победи и 3 загуби, като са отбелязали 8 гола и са получили 9 гола.

Дъндалк - УК Дъблин - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, тимът на Дъндалк е записал 3 успеха, състава на УК Дъблин има записанa 1 победа, а в 1 двубой двата състава са си поделили точките, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 двубоя пред своите фенове срещу УК Дъблин, футболистите на Дъндалк са записали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Дъндалк е в серия от 2 загуби в шампионата, а преди това има 2 равенства.

Тимът на гостите постигна победа в предишния си мач в първенството, а преди това загуби от Дери Сити с 0-1.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.