Обосновани Футболни Прогнози

Слиго Роувърс - Бохемианс

3 Септември 2012 - 22:00
Слиго Роувърс
Бохемианс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе двубоя между отборите на Слиго Роувърс и Бохемианс от 23-ия кръг на първенството във Висшата Дивизия на Ирландия.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Слиго Роувърс

Домакините от Слиго Роувърс са водачи във временното подреждане с актив от 47 точки, постигнати след 13 победи, 8 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 22 мача са успели да отбележат 39 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 15 гола в собствената мрежа. Като домакин Слиго Роувърс е играл 11 мача досега, в които е записал 7 победи, 4 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 24-7.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Дивизия футболистите на Червените са записали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 13 вкарани и 5 получени гола.

Бохемианс

Гостуващият отбор на Бохемианс е на 6-та позиция във временното класиране с 27 точки, от 7 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя е реализирал 21 гола в противниковата врата и е допуснал 22 гола в собствената мрежа. Навън отборът има 11 мача досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 7 загуби, при голова разлика 9-14.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Дивизия футболистите на Циганите са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Слиго Роувърс - Бохемианс - преки срещи

В последните 5 мача между двата отбора, Слиго Роувърс има записани 2 успеха, състава на Бохемианс е спечелил 1 победа, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 5-2. В последните 2 мача на своя терен срещу Бохемианс, играчите на Слиго Роувърс са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Слиго Роувърс записа равенство в предишната си среща в първенството на Ирландия, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни успеха.

Съставът на гостите стигна до реми в последната си среща в Ирландия, а при визитите си е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.