Обосновани Футболни Прогнози

Андерлехт - Генк

2 Септември 2012 - 19:00
Андерлехт
Генк
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се състои футболния мач между тимовете на Андерлехт и Генк от 6-ия кръг на сезона в Първа Дивизия на Белгия. Андерлехт приемат на своя стадион гостуващия отбор на Генк.

Информацията за днешния сблъсък:

Андерлехт

Спортинг заемат второ място в таблицата с временното класиране с общ актив от 11 точки, след 3 победи и 2 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, като в изиграните 5 двубоя имат голова разлика 8-3. На своя стадион Констант Ванден Сток Пурпурно-белите е изиграл 2 мача досега, в които има само победи, отбелязал е 3 гола в мрежата на своите гости и е допуснал едва едно попадение във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Пурпурно-белите имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10-4.

Генк

Съставът на гостите от Генк е 6-ти в класирането с актив от 9 точки, след 2 победи и 3 равенства, като тима все още няма загуба от началото на шампионата, като в изиграните 5 двубоя е успял да реализира 9 гола в мрежата на съперниците си и е инкасирал 6 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 2 двубоя до момента, в които има 2 последователни равни срещи, вкарал е 3 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Генк имат на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 12 вкарани и 7 получени гола.

Андерлехт - Генк - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата съперника, Спортинг е постигнал 4 победи, отбора на Генк не е постигнал нито една победа, а един двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 10-4. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с отбора на Генк, футболистите на Андерлехт имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Андерлехт постигна равенство в предишния кръг в Белгия, а на своя стадион е в серия от 4 поредни победи.

Тимът на Генк постигна победа в предишната си среща в първенството на Белгия, а при гостуванията си е в серия от 2 ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.