Обосновани Футболни Прогнози

Говерла Ужгород - Заря Луганск

3 Август 2012 - 20:00
Говерла Ужгород
Заря Луганск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от мача от 4-ия кръг на футболното първенство в Премиер Лигата на Украйна между футболистите на Говерла Ужгород и Заря Луганск.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Говерла Ужгород

Играчите на домакините от Говерла Ужгород се намират на 16-та позиция във временното подреждане без записана точка след 3 поредни загуби от началото на новия шампионат по футбол, като в изиграните общо 3 мача са реализирали 4 гола и са получили 9 попадения в своята врата. У дома отборът на Говерла Ужгород е играл 1 мач до момента, в който допусна загуба с 1-3 от Шампиона Шахтьор Донецк.

Заря Луганск

Съставът на гостите от Заря Луганск е на 6-та позиция в таблицата с актив от 6 точки след 2 победи и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 3 мача има положителна голова разлика 5-4. Навън тимът е изиграл 1 мач досега, в който постигна победа с 2-1 над Металург Донецк.

Говерла Ужгород - Заря Луганск - директни двубои

В последните 4 срещи между двата съперника, тимът на Говерла Ужгород е с една победа, а отбора на Заря Луганск има постигнати 3 победи, при обща голова разлика 2-6. В последните 2 мача у дома срещу отбора на Заря Луганск, футболистите на Говерла Ужгород са записали една победа и една загуба, като спечелиха последното си домакинство с 2-1 през 2010 година.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.