Обосновани Футболни Прогнози

Шинник Ярославл - Спартак Налчик

31 Юли 2012 - 18:00
Шинник Ярославл
Спартак Налчик
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между футболните състави на Шинник Ярославл и Спартак Налчик от 5-ия кръг на текущият сезон в Руската Първа Дивизия.

По-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Шинник Ярославл

Домакините са 12-ти в таблицата с общ сбор от 3 точки след 1 победа и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 3 двубоя имат голова разлика 3-4. На домашна сцена тимът е играл един мач досега, в който спечели с 1-0 над новака Металург-Кузбас.

В последните си 6 изиграни двубоя за първенство отборът на Шинник Ярославл има в актива си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 12-4.

Спартак Налчик

Тимът на гостите от Спартак Налчик е на 13-та позиция във временното подреждане с актив от 3 точки след 1 победа и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 2 двубоя има голова разлика 2-3. Далеч от дома тимът все още няма изиграна среща до момента през това първенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Шинник Ярославл допусна поражение с 0-2 като гост на СКА Енергия Хабаровск в последния си мач в шампионата.

Отборът на гостите от Спартак Налчик загуби с 1-3 у дома от Нефтехимик Нижнекамск в предишната си среща в Русия.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.