Обосновани Футболни Прогнози

Зоб Ахан Исфахан - Саба Кум

25 Юли 2012 - 20:30
Зоб Ахан Исфахан
Саба Кум
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.46
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболистите на Зоб Ахан Исфахан и Саба Кум от 2-ия кръг на първенството в Про Лигата на Иран.

Накратко информацията за днешния мач:

Зоб Ахан Исфахан

Играчите на състава домакин заемат 17-та позиция във временното класиране без записана точка, след загуба в първия кръг с 0-3 като гости на Мохавемат Сепаси Шираз. Като домакин тимът на Зоб Ахан Исфахан все още не е изиграл нито един мач досега през настоящия шампионат.

В последните си 6 изиграни двубоя за първенство отборът на Зоб Ахан Исфахан е записал 4 равенства и 2 загуби и е без победа, като футболистите му са реализирали 1 гол и са инкасирали 6 попадения в мрежата си.

Саба Кум

Гостуващият състав на Саба Кум е на трета позиция във временното подреждане с актив от 3 точки, след победа на старта на новия шампионат с 4-0 у дома над Пейкан Техеран. При визитите си тимът все още не е изиграл нито един мач до момента.

В предишните си 6 изиграни мача за първенство тимът на Саба Кум е постигнал 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като играчите му са записали в противниковата мрежа 5 попадения и са допуснали 4 гола от играчите на своите противници.

Зоб Ахан Исфахан - Саба Кум - директни срещи

В последните 4 играни срещи между двата съперника, Зоб Ахан Исфахан е спечелил 4 победи, а тима на Саба Кум няма нито една победа, при обща голова разлика 7-3. В последните 2 мача на своя терен срещу Саба Кум, футболистите на Зоб Ахан Исфахан са записали 2 победи, последната от които с 2-1 през Март тази година.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.46 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.