Обосновани Футболни Прогнози

Хаугесунд - Согндал

20 Юли 2012 - 20:00
Хаугесунд
Согндал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболистите на Хаугесунд и Согндал от 16-ия кръг на сезона в Норвежката Типелиген.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Хаугесунд

Домакините от Хаугесунд са 4-ти в класирането с 24 точки, събрани след 6 победи, 6 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 15 двубоя имат голова разлика 23-15. На своя стадион FKH има 7 срещи, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е получил 7 попадения в собствената си мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на FKH е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 и получени 5 гола.

Согндал

Гостуващият тим на Согндал е на 10-та позиция във временното класиране с актив от 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 15 срещи е реализирал 17 попадения и е позволил да му вкарат 20 попадения в мрежата. Като гост тимът е изиграл 8 двубоя до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-12.

В предишните си 6 срещи в Типелиген тимът на Согндал има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Хаугесунд - Согндал - директни двубои

В последните 3 сблъсъка между двата отбора, съставът на Хаугесунд има спечеленa една среща, състава на Согндал също има постигнатa 1 победа, а в 1 мач двата тима са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-4. В предишната среща у дома срещу Согндал, футболистите на Хаугесунд спечелиха с 4-0 през Август миналата година.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Хаугесунд е в серия от 2 последователни поражения в първенството на Норвегия, а на собствения си терен допусна загуба с 0-1 от Розенборг в последната си среща.

Отборът на гостите постигна победа с 3-1 у дома над Стабек в последния кръг в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 равенства срешу Аалесунд и Тромсьо.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.