Обосновани Футболни Прогнози

ФК Лахти - ИФК Мариехамн

16 Юли 2012 - 18:30
ФК Лахти
ИФК Мариехамн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на ФК Лахти и ИФК Мариехамн от 18-ия кръг на шампионата във Вейкауслигата на Финландия.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

ФК Лахти

ФК Лахти са 8-ми в таблицата с общ актив от 22 точки от 7 победи, 1 равенство и 9 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача са отбелязали 19 гола и са инкасирали 27 попадения във вратата си. Като домакин тимът е изиграл 8 срещи досега, в които е записал 5 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-10.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на ФК Лахти имат 3 победи и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 10 попадения и са инкасирали 11 гола от противниковите футболни състави.

ИФК Мариехамн

Съставът на гостите от ИФК Мариехамн е 3-ти във временното подреждане с актив от 29 точки, записани след 8 победи, 5 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 16 двубоя е вкарал 22 гола във вратата на противниците си и е допуснал 16 попадения в мрежата си. Като гост отборът има 7 мача досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата мрежа и е допуснал 13 попадения във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на ИФК Мариехамн е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, като футболистите му са отбелязали 5 попадения и са инкасирали 4 гола в своята врата.

ФК Лахти - ИФК Мариехамн - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата състава, тимът на ФК Лахти няма записана нито една победа, тима на ИФК Мариехамн е с 2 победи, а 3 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 4-8. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на ИФК Мариехамн, Домакините от ФК Лахти записаха 2 поредни равенства.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от ФК Лахти допусна поражение в предишната си среща във Финландия с 1-3 от ДжДжК Яваскила, а на собствения си терен е с 2 поредни победи над ВПС Вааса и Интер Турку.

Тимът на гостите от ИФК Мариехамн е в серия от 2 последователни ремита във Финландия, а при визитите си стигна до реми 2-2 с Хонка в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.