Обосновани Футболни Прогнози

ФК Минск - Славия Мозир

14 Юли 2012 - 17:00
ФК Минск
Славия Мозир
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на настоящият сезон в Беларуската Премиер Лига между футболистите на ФК Минск и Славия Мозир.

Накратко информацията за предстоящия мач:

ФК Минск

Домакините от ФК Минск са 5-ти в класирането със събрани 21 точки след 6 победи, 3 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 17 мача са успели да отбележат 19 попадения във вратата на противниците си и са получили 26 гола в мрежата си. На собствения си терен ФК Минск е играл 8 двубоя до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 11 попадения във вратата на своите гости и е получил 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в Премиер Лига тимът на ФК Минск е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като играчите му са вкарали 8 гола и са инкасирали 11 попадения във вратата си.

Славия Мозир

Гостуващият тим на Славия Мозир се намира на 11-то място във временното класиране с актив от 14 точки след 4 победи, 2 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 15 мача има отрицателна голова разлика 9-33. Навън отборът е играл 8 двубоя, в които има 2 равенства и 6 загуби и все още няма нито една победа навън, реализирал е 2 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 24 гола в мрежата.

В предишните си 6 двубоя в Премиер Лига футболистите на Славия Мозир имат на сметката си една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 2 гола и получени 17 гола.

ФК Минск - Славия Мозир - директни мачове

В последният сблъсък между двата отбора, ФК Минск загуби с 0-1 гостуването си на Славия Мозир през Май.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините постигна реми 2-2 като гост на Гомел в предишната си среща в първенството на Беларус, а на собствения си терен спечели с 2-0 над Нафтан в предишния си мач.

Тимът на гостите от Славия Мозир постигна нулево реми като гост на Нафтан в предишния кръг в първенството на Беларус и прекъсна серията си от 5 поредни поражения на чужд терен с общ резултат 1-21.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.