Обосновани Футболни Прогнози

Розенборг - Молде

8 Юли 2012 - 21:00
Розенборг
Молде
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Типелиген на Норвегия между Розенборг и Молде.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Розенборг

Играчите на Розенборг се намират на 5-та позиция в класирането с 22 точки, записани след 5 победи, 7 равенства и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 13 мача са вкарали 23 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 13 гола в мрежата си. На домашна сцена Розенборг е играл 7 двубоя досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 12 гола в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в Типелиген отборът на Розенборг има в актива си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8-6.

Молде

Гостуващият състав на Молде е на второ място в класирането с 28 точки след 9 победи, 1 равенство и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя е реализирал 26 попадения в противниковата врата и е получил 14 гола в собствената си мрежа. Като гост отборът е играл 6 срещи, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-6.

В предишните си 6 мача в Типелиген играчите на MFK имат на сметката си 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 16 и получени 4 гола.

Розенборг - Молде - директни мачове

В предишните 5 играни мача между двата съперника, Розенборг има спечелени 5 победи, а състава на Молде не е постигнал нито една победа, при обща голова разлика 12-3. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу MFK, Домакините от Розенборг спечелиха с по 3-1 през 2010 и 2011 година.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините спечели с 4-1 гостуването си на Викинг Ставангер в предишната си среща в Норвегия, а на своя стадион е с 2 равенства с Од Гренланд и Стрьомгодсет.

Тимът на гостите от Молде спечели с 3-1 у дома срещу Од Гренланд в последния си двубой в Норвегия, а при визитите си стигна до реми 1-1 с Хьонефос в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.