Обосновани Футболни Прогнози

Оулу Палосеура - АС Оулу

4 Юли 2012 - 18:30
Оулу Палосеура
АС Оулу
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.95
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от 13-ия кръг на футболния сезон в Икьонен на Финландия между футболистите на Оулу Палосеура и АС Оулу.

Фактите за днешния футболен сблъсък:

Оулу Палосеура

Футболистите на домакините са 6-ти във временното класиране с 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 11 двубоя са успели да вкарат 14 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 15 попадения в собствената си мрежа. На домашна сцена Оулу Палосеура е играл 5 мача досега, в които е записал 3 победи и 2 загуби, реализирал е 7 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Оулу Палосеура е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 и получени 10 гола.

АС Оулу

Тимът на гостите от АС Оулу е на 4-та позиция в класирането с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 12 мача е успял да вкара 23 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 14 попадения в собствената мрежа. При визитите си отборът е играл 5 срещи досега, в които е записал една победа, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

В предишните си 6 срещи в Икьонен отборът на АС Оулу има на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 13 вкарани и 6 получени гола.

Оулу Палосеура - АС Оулу - директни двубои

В предишните 3 играни мача между двата отбора, Оулу Палосеура няма спечелена нито една победа, отбора на АС Оулу е постигнал 2 успеха, а 1 двубой е завършил реми, при обща голова разлика 4-9. В последната среща на своя стадион срещу АС Оулу, футболистите на Оулу Палосеура допуснаха загуба с 0-1 през Юни 2011 година.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Оулу Палосеура е с 3 поредни поражения във Финландия, а на собствения си стадион допусна загуба с 0-2 от КоТеПе в последната си среща.

Отборът на гостите от АС Оулу е в серия от 2 поредни победи и 4 мача без загуба в шампионата на Финландия, а на чужд терен постигна успех с 3-2 над ЙИППО Йоенсуу в последната си визита.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.95 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.