Обосновани Футболни Прогнози

Теренгану - Куала Лумпур

3 Юли 2012 - 15:45
Теренгану
Куала Лумпур
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболната среща от 23-ия кръг на шампионата в Суперлигата на Малайзия между тимовете на Теренгану и Куала Лумпур.

Факти и данни за днешния двубой:

Теренгану

Домакините от Теренгану са на 6-та позиция в класирането с общ сбор от 32 точки, постигнати след 8 победи, 8 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 22 мача са отбелязали 33 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 29 попадения в мрежата си. Пред собствените си верни фенове тимът на Теренгану има 11 срещи досега, в които е с 4 победи, 6 равенства и една загуба, при обща голова разлика 20-13.

В предишните си 6 официални срещи в Суперлига футболистите на Теренгану имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-9.

Куала Лумпур

Гостуващият отбор на Куала Лумпур е 14-ти в таблицата с временното класиране с 4 точки, след 4 равенства и 18 загуби от старта на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, а в изиграните 22 двубоя има голова разлика 10-41. Далеч от дома съставът е играл 11 срещи, в които има едно равенство и 10 загуби и все още е без победа навън, отбелязал е 5 попадения във вратата на своите домакини и е получил 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в Суперлигата тимът на Куала Лумпур има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и няма победа, при обща голова разлика 4-9.

Теренгану - Куала Лумпур - директни мачове

В последните 5 мача между двата противника, тимът на Теренгану е записал 4 победи, тима на Куала Лумпур няма постигната нито една победа, а в една среща двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 10-2. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Куала Лумпур, играчите на Теренгану са постигнали 2 победи с общ резултат 6-0 през 2010 и 2011 година.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините допусна загуба с 1-2 като гост на Кедах в последния си двубой в шампионата, а у дома постигна равенство 2-2 с лидера Келантан в последната си среща.

Тимът на гостите от Куала Лумпур е с 4 поредни поражения в шампионата, а на чужд терен е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.