Обосновани Футболни Прогнози

Трелеборг - Люнгскиле

1 Юли 2012 - 18:00
Трелеборг
Люнгскиле
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните тимове на Трелеборг и Люнгскиле от 15-ия кръг на текущото футболно първенство в Суперетан Лигата на Швеция.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Трелеборг

Футболистите на Трелеборг са 14-ти във временното класиране с актив от 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните 13 срещи имат голова разлика 14-22. У дома Трелеборг е изиграл 7 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 9 гола в противниковата мрежа и е допуснал 9 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Трелеборг имат в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-10.

Люнгскиле

Отборът на гостите от Люнгскиле е 7-ми във временното класиране със събрани 20 точки от 5 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 14 двубоя има голова разлика 21-21. Като гост съставът е изиграл 7 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-12.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Люнгскиле имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-10.

Трелеборг - Люнгскиле - преки мачове

В последните 4 сблъсъка между двата състава, отборът на Трелеборг е спечелил една среща, тима на Люнгскиле също е записал 1 победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 3-3. В последните 2 мача на своя терен срещу отбора на Люнгскиле, Домакините от Трелеборг нямат победа - 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините загуби с 1-2 като гост от Дегерфорш в последния кръг в Швеция, а при домакинствата си спечели с 2-1 над Хамарби в последната си среща.

Съставът на гостите от Люнгскиле загуби гостуването си на Енгелхолм в последната си среща в първенството и е с 2 загуби в последните си 3 визити.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.