Обосновани Футболни Прогнози

Неман - БАТЕ Борисов

27 Юни 2012 - 19:00
Неман
БАТЕ Борисов
Прогноза: 2
Коефициент: 1.73
1 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболния сблъсък между съставите на Неман и БАТЕ Борисов от поредния кръг на текущият шампионат в Беларуската Премиер Лига.

Време е за статистиката за днешната футболна среща:

Неман

Неман са 6-ти в таблицата с общ сбор от 16 точки от 3 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача имат положителна голова разлика 21-17. Пред собствените си верни почитатели отборът на Неман е играл 7 срещи, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11-6.

В предишните си 6 срещи в Премиер Лигата отборът на Неман има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 15-10.

БАТЕ Борисов

Отборът на гостите от БАТЕ Борисов е водач в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 33 точки след 11 победи и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 13 срещи е успял да отбележи 21 гола в противниковата мрежа и е получил 4 гола във вратата си. Като гост отборът е изиграл 6 срещи, в които има 5 победи и една загуба, при голова разлика 8-1.

В предишните си 6 мача в Премиер Лига футболистите на БАТЕ Борисов са записали 5 победи и една загуба, при голова разлика 9-2.

Неман - БАТЕ Борисов - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата състава, Неман няма спечелена нито една среща, тима на БАТЕ Борисов е постигнал 3 победи, а в 2 срещи двата противника са завършили без победител, при обща голова разлика 2-8. В последните 2 срещи у дома с Трактористите, Домакините от Неман допуснаха 2 загуби през 2011 година с 0-3 през Май и 0-1 през Ноември.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Неман постигна равенство 1-1 като гост на Динамо Брест в последната си среща в Беларус и е с 4 мача без загуба в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни победи - 8-0 над Славия Мозир и 1-0 срешу Белшина Бобруйск.

Отборът на гостите от БАТЕ Борисов най-изненадващо загуби от Динамо Брест у дома с 0-1 в предишния си двубой в Беларус и прекъсна серията си от 11 поредни победи, а като гост е в серия от 5 последователни успеха без допуснат гол във вратата си.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.73 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.