Обосновани Футболни Прогнози

Нарва Транс - Левадия Талин

26 Юни 2012 - 18:45
Нарва Транс
Левадия Талин
Прогноза: 2
Коефициент: 1.53
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболните тимове на Нарва Транс и Левадия Талин от поредния кръг на първенството в Мейстрилигата на Естония.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Нарва Транс

Домакините от Нарва Транс са на 5-та позиция в класирането с актив от 15 точки след 4 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача имат голова разлика 13-17. На собствения си терен съставът е играл 6 срещи, в които е записал 3 победи и 3 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 7 попадения във вратата.

В предишните си 6 срещи в Мейстрилигата отборът на Нарва Транс има 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 3 получени гола.

Левадия Талин

Отборът на гостите от Левадия Талин заема втора позиция във временното подреждане с актив от 38 точки след 11 победи и 5 равенства, като тима все още няма загуба от началото на първенството, а в изиграните 16 срещи има положителна голова разлика 29-4. Навън тимът е изиграл 8 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, вкарал е 14 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Левадия Талин са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 7 и получени 1 гола.

Нарва Транс - Левадия Талин - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, съставът на Нарва Транс няма спечелена нито една среща, състава на Левадия Талин има спечелени 3 победи, а 2 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 3-10. В предишните 2 мача пред своите фенове срещу състава на Левадия Талин, Домакините от Нарва Транс нямат победа - 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините постигна нулево равенство като гост на Куресааре в предишния си двубой в първенството, а у дома е с 2 поредни победи.

Тимът на гостите записа равенство 1-1 у дома срещу Силамае Калев в последната си среща в Естония, а като гост е в серия от 6 поредни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.