Обосновани Футболни Прогнози

Сейнт Патрикс - Бохемианс

22 Юни 2012 - 21:45
Сейнт Патрикс
Бохемианс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на първенството в Ирландската Висша Дивизия между футболните тимове на Сейнт Патрикс и Бохемианс.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Сейнт Патрикс

Играчите на тима домакин са трети във временното подреждане с общ сбор от 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 14 срещи са реализирали 23 попадения и са получили 9 попадения в собствената си мрежа. Пред собствените си фенове съставът е играл 6 мача до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Патс имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 6 получени гола.

Бохемианс

Гостуващият отбор на Бохемианс е 9-ти във временното подреждане със събрани 15 точки след 4 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 14 срещи има голова разлика 11-15. Навън тимът е играл 7 двубоя, в които има 3 победи и 4 загуби, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е получил 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя за първенство играчите на Бохемианс са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 и получени 6 гола.

Сейнт Патрикс - Бохемианс - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата състава, тимът на Сейнт Патрикс има една победа, отбора на Бохемианс няма нито една победа, а 4 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 2-1. В предишните 2 мача у дома срещу състава на Бохс, футболистите на Сейнт Патрикс записаха 2 поредни равенства.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Сейнт Патрикс постигна победа с 4-0 като гост на Монаган Юнайтед в последния кръг в Ирландия, а на собствения си терен допусна загуба с 1-2 от Дъндалк в предишния си мач у дома.

Тимът на Бохемианс записа нулево реми с Слиго Роувърс у дома в предишната си среща в Ирландия, а далеч от дома спечели с 2-1 над Шелбърн в последната си визита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.