Обосновани Футболни Прогнози

Гриндавик - Вестманаейяр

20 Юни 2012 - 22:15
Гриндавик
Вестманаейяр
Прогноза: X2
Коефициент: 1.22
1 - 3
позната футболни прогнози

Днес се играе футболната среща между тимовете на Гриндавик и Вестманаейяр от 8-ия кръг на футболния сезон в Исландската Висша Лига.

Факти и данни за предстоящия мач:

Гриндавик

Гриндавик се намират на 12-то място във временното класиране с актив от 3 точки след 3 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като все още няма нито една победа до момента, а в изиграните 7 мача играчите му са реализирали 10 попадения в противниковата мрежа и са допуснали 20 гола във вратата си. На домашна сцена тимът на Гриндавик е играл 3 мача до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 3 гола във вратата на своите гости и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Гриндавик има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и няма нито една победа, при голова разлика 9-19.

Вестманаейяр

Отборът на гостите от Вестманаейяр е на 8-мо място в класирането с актив от 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 7 двубоя има положителна голова разлика 12-8. На чужд терен тимът е играл 4 мача досега, в които е записал една победа и 3 загуби, при голова разлика 7-6.

В предишните си 6 срещи във Висшата Лига футболистите на Вестманаейяр са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 6 получени гола.

Гриндавик - Вестманаейяр - директни двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, съставът на Гриндавик има 3 успеха, отбора на Вестманаейяр е с 1 победа, а в 1 двубой двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 7-3. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Вестманаейяр, играчите на Гриндавик са постигнали 1 победа и една загуба, печелейки с 2-0 последното си домакинство през Юли 2011 година.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Гриндавик допусна поражение с 0-2 като гост от Брейдаблик Копавогур в последния си двубой в Исландия, а на собствения си стадион стигна до равенство 2-2 с Акранес в последната си среща, след 2 поредни домакински поражения.

Съставът на Вестманаейяр е с 2 поредни победи в първенството на Исландия, а далеч от дома спечели с 4-0 над Акранес в предишния си двубой, след 3 поредни загуби като гост от началото на първенството.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.22 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.