Обосновани Футболни Прогнози

Даугава Даугавпилс - Йелгава

16 Юни 2012 - 18:00
Даугава Даугавпилс
Йелгава
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес се играе двубоя между тимовете на Даугава Даугавпилс и Йелгава от 14-ия кръг на футболния шампионат от Вирслигата на Латвия.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Даугава Даугавпилс

Домакините от Даугава Даугавпилс са на първо място във временното подреждане с общ актив от 25 точки, събрани след 7 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 13 мача имат голова разлика 22-16. На своя стадион отборът е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 10-2.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Даугава Даугавпилс е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вмъкнали на противника си 12 гола и са допуснали 7 попадения.

Йелгава

Съставът на гостите от Йелгава е 9-ти във временното класиране с актив от 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 12 мача има отрицателна голова разлика 13-23. При гостуванията си отборът е изиграл 5 срещи до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 гола в своята мрежа.

В последните си 6 срещи във Вирслигата футболистите на Йелгава имат в актива си 2 победи и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 попадения и са получили 11 гола в своята мрежа.

Даугава Даугавпилс - Йелгава - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата тима, съставът на Даугава Даугавпилс има 4 успеха, Йелгава няма нито една победа, а в една среща двата състава са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 10-5. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Йелгава, футболистите на Даугава Даугавпилс имат една победа и едно равенство, като спечелиха с 2-1 в предишното си домакинство през Август миналата година.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините загуби с 0-3 гостуването си на Сконто Рига в последния кръг в Латвия, а на своя стадион е с 3 поредни победи с общ резултат 8-1 над Гулбене 2005, Даугава Рига и Метта ЛУ Рига.

Съставът на гостите от Йелгава е с 3 последователни загуби в шампионата, а далеч от дома допусна загуба с 0-1 от Даугава Рига в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.