Обосновани Футболни Прогнози

РЕО Вилнюс - Круойя Пакруожис

10 Юни 2012 - 15:00
РЕО Вилнюс
Круойя Пакруожис
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се състои двубоя от 15-ия кръг на настоящето първенство в Литва в турнира А Лига между футболните състави на РЕО Вилнюс и Круойя Пакруожис.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния двубой:

РЕО Вилнюс

РЕО Вилнюс са на 7-мо място във временното подреждане с актив от 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 14 мача са успели да реализират 15 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 20 гола в мрежата си. На собствения си терен тимът на РЕО Вилнюс има 7 срещи, в които има 4 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9-5.

В последните си 6 официални мача в А Лига футболистите на РЕО Вилнюс имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали 6 попадения и са инкасирали 8 попадения.

Круойя Пакруожис

Тимът на гостите от Круойя Пакруожис заема 4-та позиция във временното класиране с актив от 26 точки, след 8 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя има положителна голова разлика 17-11. При гостуванията си отборът е изиграл 7 двубоя, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-4.

В предишните си 6 официални срещи в А Лига футболистите на Круойя Пакруожис имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 6 гола.

РЕО Вилнюс - Круойя Пакруожис - директни срещи

В предишният мач между двата противника, РЕО Вилнюс няма постигната нито една победа, а отбора на Круойя Пакруожис е записал 1 победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е с 2 последователни успеха в шампионата на Литва, а у дома е с 3 поредни победи.

Тимът на Круойя Пакруожис стигна до реми в предишния си двубой в първенството, а преди това има 2 поредни победи, и само 2 загуби от началото на сезона.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.