Обосновани Футболни Прогнози

Хамарби - Асириска Сьодертале

18 Май 2012 - 20:20
Хамарби
Асириска Сьодертале
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между футболистите на Хамарби и Асириска Сьодертале от 8-ия кръг на футболния шампионат в Суперетан Лигата на Швеция.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Хамарби

Играчите на Хамарби заемат второ място в класирането със събрани 16 точки, след 5 победи и едно равенство, като отбора все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 6 мача имат положителна голова разлика 10-3. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове отборът на Хамарби е изиграл 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 5-2.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Хамарби имат на сметката си 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са разписали 10 попадения и са инкасирали 3 попадения.

Асириска Сьодертале

Гостуващият отбор на Асириска Сьодертале е на 8-ма позиция в класирането със събрани 10 точки, постигнати след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача има голова разлика 11-8. Като гост съставът е изиграл 3 срещи досега, в които е записал една победа и 2 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е получил 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Асириска Сьодертале имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали 11 попадения и са инкасирали 8 гола.

Хамарби - Асириска Сьодертале - директни мачове

В последните 4 изиграни срещи между двата тима, HIF FF е спечелил 2 успеха, Асириска Сьодертале има спечеленa една победа, а в една среща двата съперника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-3. В последните 2 срещи на своя стадион с Асириска Сьодертале, играчите на Хамарби имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините постигна успех в последния кръг в първенството на Швеция, а на собствения си терен записа равенство в предишния си мач.

Тимът на гостите от Асириска Сьодертале постигна реми в предишния си двубой в шампионата на Швеция, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.