Обосновани Футболни Прогнози

Астра Плоещ - Брашов

17 Май 2012 - 19:00
Астра Плоещ
Брашов
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.20
1 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 33-ия кръг на шампионата в Румъния в Лига I между Астра Плоещ и Брашов.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Астра Плоещ

Астра Плоещ са 10-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 41 точки, натрупани след 11 победи, 8 равенства и 13 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 32 срещи са успели да реализират 35 попадения в противниковата врата и са получили 36 гола в собствената мрежа. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове отборът на Астра Плоещ е играл 16 срещи досега, в които има 6 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 16-13.

В последните си 6 официални срещи в Лига I съставът на Черните дяволи има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са записали 7 попадения и са им вкарали 10 попадения.

Брашов

Отборът на гостите от Брашов се намира на 12-та позиция във временното подреждане с актив от 39 точки, записани след 11 победи, 6 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 двубоя има голова разлика 33-32. Навън съставът има 16 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 10 загуби, реализирал е 8 гола в противниковата врата и е получил 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Брашов е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-4.

Астра Плоещ - Брашов - преки мачове

В последните 3 изиграни двубоя между двата противника, Астра Плоещ има спечелени 2 успеха, а Брашов има записанa 1 победа, при обща голова разлика 6-2. В последната среща у дома срещу тима на Брашов, футболистите на Астра Плоещ имат 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Астра Плоещ постигна успех в предишната си среща в Румъния, а при домакинствата си е с 2 поредни поражения.

Отборът на гостите от Брашов допусна загуба в последния кръг в първенството, като загуби от Стяуа Букурещ с 1-2, а преди това има 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.