Обосновани Футболни Прогнози

Пандури - Спортул Студентеск

1 Май 2012 - 19:00
Пандури
Спортул Студентеск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от поредния кръг на футболното първенство в Лига I на Румъния между Пандури и Спортул Студентеск.

Информацията за днешния футболен двубой:

Пандури

Футболистите на домакините са 8-ми във временното подреждане с актив от 42 точки, натрупани след 11 победи, 9 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 28 мача имат положителна голова разлика 40-30. На домашна сцена Пандури е играл 14 срещи до момента, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 26 попадения в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига I съставът на Пандури има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали 8 гола и са получили 6 попадения.

Спортул Студентеск

Тимът на гостите от Спортул Студентеск е 17-ти в класирането с общ актив от 25 точки, от 5 победи, 10 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи е вкарал 28 попадения и е допуснал 48 гола в своята мрежа. Като гост съставът е изиграл 13 срещи, в които има 3 победи, 1 равенство и 9 загуби, отбелязал е 14 гола във вратата на посрещащите го състави и е получил 27 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Спортул Студентеск са записали 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, като са разписали в вратата на противниците си 3 попадения и са инкасирали 13 попадения от противниковите футболни отбори.

Пандури - Спортул Студентеск - директни мачове

В последните 3 играни двубоя между двата тима, съставът на Пандури е спечелил една победа, отбора на Спортул Студентеск също има постигнатa една победа, а един мач е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 2-2. В предишната среща у дома с състава на Спортул Студентеск, футболистите на Пандури са записали една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Пандури има успех в последната си среща в шампионата на Румъния, като победи Университатя Клуж с 0-1.

Съставът на гостите от Спортул Студентеск е с 4 поредни загуби в първенството.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.