Обосновани Футболни Прогнози

Реджина - Албинолефе

28 Април 2012 - 16:00
Реджина
Албинолефе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от 37-ия кръг на настоящето първенство в Италия от Серия Б между футболните тимове на Реджина и Албинолефе.

Време е за информацията за предстоящия мач:

Реджина

Реджина се намират на 10-та позиция в класирането със събрани 51 точки, натрупани след 13 победи, 12 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 36 мача са успели да реализират 57 гола във вратата на противниците си и са допуснали 45 попадения в своята мрежа. На домашна сцена отборът на Реджина има 17 мача, в които има 8 победи, 6 равенства и 3 загуби, при голова разлика 31-23.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Реджина имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

Албинолефе

Тимът на гостите от Албинолефе е 22-ри в таблицата с актив от 25 точки, записани след 5 победи, 10 равенства и 20 загуби от старта на сезона, като в изиграните 35 двубоя е отбелязал 36 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 61 попадения в мрежата си. Навън съставът е играл 18 мача досега, в които има 2 победи, 4 равенства и 12 загуби, при голова разлика 19-33.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б тимът на Албинолефе има в актива си само 6 поредни загуби, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на състава, като са вкарали 6 гола и са допуснали 16 попадения.

Реджина - Албинолефе - преки мачове

В последните 4 играни двубоя между двата противника, тимът на Реджина е постигнал една победа, отбора на Албинолефе е постигнал 2 успеха, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 5-6. В предишната среща пред своите фенове срещу отбора на Албинолефе, футболистите на Реджина нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Реджина допусна поражение в предишния кръг в шампионата на Италия, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни равенствa.

Тимът на Албинолефе е в серия от 6 поредни загуби в Италия.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.