Обосновани Футболни Прогнози

Крю Александра - Челтнъм Таун

21 Април 2012 - 17:00
Крю Александра
Челтнъм Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 44-ия кръг на текущото първенство в Англия във Втора Лига между Крю Александра и Челтнъм Таун.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Крю Александра

Футболистите на домакините са 8-ми в класирането с актив от 67 точки, натрупани след 19 победи, 10 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 43 двубоя имат положителна голова разлика 63-56. На собствения си стадион Александра Стейдиъм Крю Александра има 21 двубоя до момента, в които е записал 10 победи, 5 равенства и 6 загуби, вкарал е 35 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 26 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Крю Александра са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 4 получени гола.

Челтнъм Таун

Гостуващият тим на Челтнъм Таун се намира на 6-та позиция в класирането с актив от 71 точки, натрупани след 21 победи, 8 равенства и 14 загуби от началото на сезона, като в изиграните 43 двубоя е отбелязал 61 гола и е допуснал 47 попадения в собствената мрежа. На чужд терен съставът е играл 21 срещи, в които има 9 победи, 3 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 32-32.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Челтнъм Таун са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 6 гола и са получили 8 гола от противниковите футболни състави.

Крю Александра - Челтнъм Таун - преки мачове

В предишните 4 двубоя между двата противника, отборът на Крю Александра има спечелени 3 успеха, а състава на Челтнъм Таун има постигнатa една победа, при обща голова разлика 15-4. В последната среща пред своите почитатели с Челтнъм Таун, футболистите на Крю Александра имат една победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Крю Александра записа равенство в последната си среща в първенството, а у дома преди това победи Бристол Роувърс с 3-0.

Отборът на Челтнъм Таун победи в последния кръг в шампионата Акрингтън Стенли с 4-1, а на чужд терен е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.