Обосновани Футболни Прогнози

ВПС Вааса - Интер Турку

19 Април 2012 - 18:30
ВПС Вааса
Интер Турку
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще обърна внимание на сблъсъка между тимовете на ВПС Вааса и Интер Турку от 2-ия кръг на шампионата във Финландия в турнира Вейкауслига.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата среща:

ВПС Вааса

Играчите на тима домакин се намират на 6-то място във временното подреждане само с 1 спечелена точка, след 1 равенство, като са отбелязали 1 гола в противниковата врата и са инкасирали 1 попадения във вратата си. На домашна сцена тимът на ВПС Вааса все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Вепси имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите съперници 9 попадения и са инкасирали 7 гола от противниковите футболни отбори.

Интер Турку

Гостуващият отбор на Интер Турку се намира на 11-то място във временното класиране без записана точка, от началото на новия сезон, като има голова разлика 0-0. Далеч от дома отборът все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални мача в Вейкауслига футболистите на Интер Турку са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 12 попадения и са допуснали 9 попадения.

ВПС Вааса - Интер Турку - преки срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Вепсу няма постигната нито 1 победа, Интер Турку е записал 3 победи, а в 2 двубоя двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-10. В последните 2 двубоя на своя стадион с Интер Турку, футболистите на ВПС Вааса нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините постигна равенство в последната си среща в първенството на Финландия, като гост на Хонка 1-1.

Отборът на Интер Турку също завърши наравно в последната си среща с ХИК Хелзинки 2-2,а преди това, като гост има 3 последователни победи .

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.