Обосновани Футболни Прогнози

Айнтрахт Франкфурт - Инголщат

11 Април 2012 - 18:30
Айнтрахт Франкфурт
Инголщат
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от 30-ия кръг на футболното първенство във Втора Бундеслига на Германия между футболистите на Айнтрахт Франкфурт и Инголщат.

Накратко малко факти и статистика за днешната футболна среща:

Айнтрахт Франкфурт

Орлите се намират на втора позиция в таблицата с временното класиране с актив от 61 точки, след 18 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи са успели да вкарат 68 попадения в противниковата врата и са допуснали 29 гола в собствената мрежа. На домашна сцена отборът на Айнтрахт Франкфурт е играл 14 двубоя до момента, в които е записал 10 победи, 4 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 33-9.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Айнтрахт Франкфурт имат на сметката си 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 16-3.

Инголщат

Тимът на гостите от Инголщат заема 14-то място в класирането с 30 точки, натрупани след 6 победи, 12 равенства и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 29 мача има отрицателна голова разлика 37-49. Навън отборът има 14 двубоя до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 8 загуби, вкарал е 12 гола във вратата на съперниците си и е получил 29 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Инголщат са записали 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 12 гола и са получили 7 гола от противниковите футболни отбори.

Айнтрахт Франкфурт - Инголщат - преки двубои

В предишният мач между двата противника, съставът на Айнтрахт Франкфурт няма записана нито една победа, отбора на Инголщат също не е постигнал нито 1 победа, а един двубой е завършил наравно.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините загуби последната си среща, като гост на Дуисбург с 0-2, а преди това бе в серия от 5 поредни победи.

Съставът на гостите е в серия от 2 равни срещи в първенството на Германия.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.