Обосновани Футболни Прогнози

Аячо - Сент Етиен

7 Април 2012 - 20:00
Аячо
Сент Етиен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе насочено към футболната среща между съставите на Аячо и Сент Етиен от поредния кръг на футболният шампионат във Франция в Лига 1. Треньора на домакините Оливие Панталони извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Сент Етиен.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Аячо

Играчите на Аячо заемат 15-та позиция в класирането с общ сбор от 32 точки, натрупани след 7 победи, 11 равенства и 12 загуби от началото на сезона, като в изиграните 30 двубоя имат голова разлика 31-49. У дома отборът на Аячо е играл 15 двубоя досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 5 загуби, реализирал е 18 гола в противниковата врата и е допуснал 21 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 футболистите на Аячо са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-7.

Сент Етиен

Съставът на гостите от Сент Етиен заема 6-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 46 точки, постигнати след 13 победи, 7 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 30 срещи е вкарал 37 гола в противниковата врата и е допуснал 34 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 15 двубоя, в които има 6 победи, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 15 гола във вратата на противниците си и е получил 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Сент Етиен има в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Аячо - Сент Етиен - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Аячо е постигнал 1 победа, отбора на Сент Етиен е записал 2 победи, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 5-8. В предишните 2 двубоя на своя стадион с Сент Етиен, футболистите на Аячо са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 3 последователни равни срещи в първенството.

Тимът на Сент Етиен е с 3 последователни загуби в първенството, последната е като домакин срещу Ница с 2-3.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.