Обосновани Футболни Прогнози

Трабзонспор - Ордуспор

22 Декември 2011 - 18:00
Трабзонспор
Ордуспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между съставите на Трабзонспор и Ордуспор от поредния кръг на футболния шампионат в Турската Суперлига.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Трабзонспор

Трабзонспор са 11-ти във временното класиране с актив от 21 точки след 5 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя имат голова разлика 20-20. На домашна сцена тимът на Трабзонспор е играл 8 мача до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 11-13.

В предишните си 6 официални срещи в Суперлигата отборът на Трабзонспор има 2 равенства и 4 загуби и няма нито една победа, като футболистите му са вкарали в противниковата мрежа 4 попадения и са инкасирали 10 гола в своята врата.

Ордуспор

Гостуващият отбор на Ордуспор се намира на 14-то място във временното подреждане с 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 16 двубоя е отбелязал 13 гола в противниковата врата и е инкасирал 17 попадения в своята мрежа. На чужд терен съставът е с 8 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 8-10.

В последните си 6 официални двубоя в Суперлигата отборът на Ордуспор има 6 поредни поражения, което ясно показва моментната слаба форма на състава, при обща голова разлика 3-11.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на Трабзонспор е в серия от 3 загуби и 6 мача без победа в първенството на Турция, а при домакинствата си е с 3 поредни поражения.

Тимът на Ордуспор е с 6 поредни загуби и 9 мача без пълен успех в първенството, а далеч от дома е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.