Обосновани Футболни Прогнози

Севиля - Реал Мадрид

17 Декември 2011 - 23:00
Севиля
Реал Мадрид
Прогноза: 2
Коефициент: 1.44
2 - 6
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе насочено към дербито от поредния кръг на текущото първенство в Примера Дивисион на Испания между отборите на Севиля и Реал Мадрид. Треньорът на домакините Марселино Гарсия Торал извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти от Белия балет на домашния си терен Естадио Рамон Санчес Пискуан.

Информацията за предстоящия мач:

Севиля

Футболистите на Севиля заемат 5-та позиция в класирането със събрани 24 точки, записани след 6 победи, 6 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 15 мача имат голова разлика 16-11. На домашна сцена съставът на Севиля има 8 мача, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 13 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 8 гола в собствената си врата.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Севиля са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 5 получени гола.

Реал Мадрид

Гостуващият състав на Реал Мадрид е на втора позиция в класирането със събрани 37 точки от 12 победи, 1 равенство и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 срещи има положителна голова разлика 50-13. На чужд терен съставът е изиграл 8 срещи, в които е с 6 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 21 попадения във вратите на посрещащите го състави и е получил само 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Кралският клуб е записал 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 19 вкарани и 7 получени гола.

Севиля - Реал Мадрид - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, Севиля има една победа, а Реал Мадрид е спечелил 4 срещи, при обща голова разлика 8-15. В предишните 2 срещи у дома за първенство срещу тима на Реал Мадрид, играчите на Севиля са записали една победа с 2-1 през 2009 и една загуба - 2-6 през Май тази година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба с 0-1 при гостуването си на Леванте в предишния кръг в шампионата, а у дома спечели с 3-0 над Хетафе в последния си мач, след равенство и 2 поредни загуби с по 1-2 от Гранада и Атлетик Билбао в предишните си 3 домакинства.

Съставът на гостите от Реал Мадрид загуби Ел Класико в Мадрид от Барселона с 1-3 в последния си двубой в първенството, а далеч от дома е с 5 последователни победи с общ резултат 15-2.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 6 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.