Обосновани Футболни Прогнози

Газ Метан Медиаш - Брашов

16 Декември 2011 - 20:30
Газ Метан Медиаш
Брашов
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от 18-ия кръг на текущият сезон в Лига I на Румъния между отборите на Газ Метан Медиаш и Брашов.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Газ Метан Медиаш

Футболистите на отбора домакин са 11-ти във временното подреждане с актив от 20 точки, след 6 победи, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи са успели да вкарат 25 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 30 попадения в мрежата си. Като домакин отборът на Газ Метан Медиаш има 9 двубоя досега, в които е с 5 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 15 попадения.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Газ Метан Медиаш има една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 и получени 9 гола.

Брашов

Тимът на гостите от Брашов е 12-ти във временното класиране с актив от 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 17 двубоя е вкарал 17 гола и е допуснал 16 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът има 9 мача досега, в които е с 3 равенства и 6 загуби и все още е без победа навън, при обща голова разлика 4-10.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Брашов имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали на противника си 8 попадения и са допуснали 5 гола в мрежата си.

Газ Метан Медиаш - Брашов - директни двубои

В предишните 4 изиграни двубоя между двата състава, отборът на Газ Метан Медиаш не е постигнал нито една победа, отбора на Брашов има 2 победи, а в 2 двубоя двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-5. В последната среща пред своите почитатели с Брашов, Домакините от Газ Метан Медиаш записаха равенство 0-0 през Април тази година.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Газ Метан Медиаш спечели с 3-1 над Чехлаул у дома в последния си мач в първенството, след 2 равенства и 3 загуби в предишните 5 кръга.

Съставът на гостите от Брашов стигна до реми 0-0 като гост на Търгу Муреш в последната си среща в шампионата на Румъния, след 2 поредни загуби навън от Войнца Сибиу с 1-2 и Стяуа Букурещ с 0-1.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.