Обосновани Футболни Прогнози

Трабзонспор - Генчлербирлиги

14 Декември 2011 - 17:45
Трабзонспор
Генчлербирлиги
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболистите на Трабзонспор и Генчлербирлиги от 15-ия кръг на настоящият шампионат в Турската Суперлига.

Информация за предстоящия мач:

Трабзонспор

Домакините са 9-ти в таблицата с актив от 21 точки, записани след 5 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя имат голова разлика 19-17. На домашна сцена Червено-сините е играл 7 мача досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 10-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперлигата играчите на Трабзонспор имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-8.

Генчлербирлиги

Гостуващият отбор на Генчлербирлиги се намира на 11-та позиция в класирането с 19 точки след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 14 двубоя има голова разлика 18-19. Навън отборът има 6 срещи до момента, в които е с 2 равенства и 4 загуби и все още не е постигнал нито една победа, при обща голова разлика 4-13.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Генчлербирлиги е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 и получени 7 гола.

Трабзонспор - Генчлербирлиги - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, тимът на Трабзонспор е спечелил 4 победи, Генчлербирлиги не е записал нито една победа, а в един сблъсък двата състава са завършили без победител, при общо голово съотношение 12-5. В предишните 2 срещи пред своите фенове със състава на Генчлербирлиги, Домакините от Трабзонспор имат 2 поредни победи с по 3-1 през 2010 година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Трабзонспор допусна загуба с 0-3 у дома от лидера Галатасарай в предишната си среща в Турция и е без победа вече в 4 шампионатни срещи, а у дома е с 2 поредни поражения от Бешикташ и Галатасарай.

Отборът на гостите постигна успех с 3-1 у дома над Ордуспор в последния кръг в Турция, а при гостуванията си записа равенство 1-1 със Сивасспор в предишния си двубой, след 3 поредни загуби на чужд терен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.