Обосновани Футболни Прогнози

Рома - Ювентус

12 Декември 2011 - 21:45
Рома
Ювентус
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните отбори на Рома и Ювентус от поредния кръг на сезона в Серия А на Италия. Треньорът на домакините Луис Енрике извежда своите играчи срещу Бианконерите на своя Стадио Олимпико в Рим.

Статистиката за предстоящия футболен мач:

Рома

Рома са на 12-та позиция в класирането с актив от 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 13 срещи имат голова разлика 15-17. На собствения си терен отборът на Рома е изиграл 6 срещи, в които е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 10-8.

В предишните си 6 срещи в първенството Римските Вълци имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7-11.

Ювентус

Гостуващият тим на Ювентус е втори в таблицата с временното подреждане с 29 точки, след 8 победи и 5 равенства, като отбора все още няма загуба от началото на шампионата, а в изиграните 13 срещи е вкарал 24 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 10 гола в собствената си мрежа. При визитите си съставът е играл 6 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и все още няма загуба навън, вкарал е 8 попадения във вратите на приемащите го тимове и е получил 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството Бианконерите са постигнали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 5 гола.

Рома - Ювентус - директни двубои

В последните 5 играни двубоя между двата противника, съставът на Вълците има една победа, отбора на Ювентус е постигнал 3 победи, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 5-11. В последните 2 срещи на своя стадион със състава на Ювентус, футболистите на Рома нямат победа - 2 поредни загуби - 1-3 през 2009 и 0-2 през Април тази година.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Рома е в серия от 2 поредни поражения в шампионата с общ резултат 0-5 при гостуванията си на Удинезе и Фиорентина, а на своя стадион постигна победа в последния си двубой с 2-1 над Лече и е с 3 домакински успеха в послендите си 4 срещи на Стадио Олимпико.

Съставът на гостите победи с 2-0 Чезена у дома в последния кръг в първенството на Италия, а като гост постигна реми 3-3 с Наполи в последния си мач, след 2 поредни победи на чужд терен над Интер и Лацио.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.