Обосновани Футболни Прогнози

Атлетик Билбао - Расинг Сантандер

11 Декември 2011 - 20:45
Атлетик Билбао
Расинг Сантандер
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на срещата между тимовете на Атлетик Билбао и Расинг Сантандер от 15-ия кръг на първенството в Примера Дивисион на Испания. Треньора на домакините Марсело Биелса извежда на домашния си терен Сан Мамес своите играчи срещу Зелено-белите.

Информацията за днешната футболна среща:

Атлетик Билбао

Играчите на тима домакин са на 9-то място в класирането с общ актив от 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 14 мача имат положителна голова разлика 20-17. На домашна сцена тимът на Лъвовете е изиграл 7 мача, в които е с 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 12 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Атлетик Билбао има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като футболистите му са вкарали 9 гола и са получили 6 попадения в мрежата си.

Расинг Сантандер

Тимът на гостите от Расинг Сантандер се намира на 18-та позиция във временното класиране с 12 точки, натрупани след 2 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 14 мача е успял да отбележи 10 гола и е допуснал 20 попадения в мрежата си. Навън отборът е играл 7 срещи, в които има 3 равенства и 4 загуби и все още няма победа, при обща голова разлика 6-15.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Расинг Сантандер е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като е вкарал 6 попадения и е допуснал 7 гола във вратата си.

Атлетик Билбао - Расинг Сантандер - преки двубои

В предишните 5 мача между двата отбора, съставът на Атлетик Билбао има записани 5 успеха, а Расинг Сантандер няма спечелена нито 1 среща, при общо голово съотношение 12-6. В последните 2 срещи у дома срещу Зелено-белите, играчите на Атлетик Билбао имат 2 поредни победи - 4-3 през 2010 и 2-1 през Януари тази година.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Атлетик Билбао стигна до реми 1-1 в предишния кръг в шампионата на Испания като гост на Майорка, а на собствения си стадион изненадващо загуби с 0-1 от Гранада в последната си среща.

Отборът на гостите от Расинг Сантандер постигна победа с 1-0 у дома над Виляреал в последния кръг в първенството на Испания, след 2 поредни загуби от Малага и Майорка, а на чужд терен допусна загуба в предишния си двубой с 1-2 от Майорка, след две поредни ремита със Севиля и Гранада навън.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.