Обосновани Футболни Прогнози

Фулъм - Ливърпул

5 Декември 2011 - 22:00
Фулъм
Ливърпул
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от срещата от поредния кръг на футболното първенство в Премиършип на Англия между отборите на Фулъм и Ливърпул. Белоснежните посрещат на домашния си стадион Крейвън Котидж противниковия футболен отбор на Мърсисайдци.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Фулъм

Играчите на Фулъм са 16-ти в таблицата със събрани 12 точки, натрупани след 2 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи имат отрицателна голова разлика 15-16. На своя стадион Крейвън Котидж тимът на Белоснежните е изиграл 6 двубоя до момента, в които има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-9.

В последните си 6 официални срещи в Премиършип играчите на Фулъм имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 5 и са им получили 9 гола в своята врата.

Ливърпул

Гостуващият отбор на Ливърпул е на 7-мо място в класирането с актив от 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 13 срещи е реализирал 17 попадения и е получил 12 гола в своята мрежа. Навън отборът има 6 мача досега, в които има 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 8-6.

В последните си 6 официални двубоя в Премиършип играчите на Мърсисайдци имат в актива си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 7-4.

Фулъм - Ливърпул - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, съставът на Фулъм има 1 победа, отбора на Ливърпул е записал 3 успеха, а в една среща двата състава са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 5-8. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Ливърпул, играчите на Фулъм имат една победа и една загуба - 2-5 през Май тази година.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Фулъм е в серия от 2 поредни ремита в първенството и има само 1 победа в последните 6 кръга в Англия, а на своя стадион е в серия от 2 последователни загуби с по 1-3 от Евертън и Тотнъм.

Отборът на Ливърпул стигна до равенство 1-1 у дома с лидера Манчестър Сити в последния кръг в първенството на Англия и е без поражение вече 8 мача в Премиършип, а при визитите си е в серия от 3 поредни победи с общ резултат 6-1 над Евертън, Уест Бромич и Челси.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.