Обосновани Футболни Прогнози

Тотнъм - Болтън

3 Декември 2011 - 17:00
Тотнъм
Болтън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на шампионата в Английската Премиършип между футболистите на Тотнъм и Болтън. Треньорът на домакините Хари Реднап извежда своите футболисти срещу отбора на Болтън на домашния си стадион Уайт Харт Лейн.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Тотнъм

Играчите на Тотнъм са трети в таблицата с временното класиране с 28 точки, натрупани след 9 победи, 1 равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 12 двубоя имат положителна голова разлика 26-16. На собствения си терен отборът на Тотнъм е играл 5 срещи до момента, в които има 4 победи и една загуба, при обща голова разлика 12-7.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Шпорите е записал 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 15 вкарани и 6 получени гола.

Болтън

Тимът на гостите от Болтън заема 18-то място в класирането с актив от 9 точки след 3 победи и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните 13 двубоя е успял да вкара 19 гола във вратата на противниците си и е допуснал 31 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът е играл 6 двубоя досега, в които е записал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 10-12.

В последните си 6 официални мача в Премиършип тимът на Болтън има 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 10-10.

Тотнъм - Болтън - директни срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, тимът на Шпорите е постигнал 2 успеха, отбора на Болтън също е спечелил 2 мача, а в една среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 9-10. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Болтън, Домакините от Тотнъм имат 2 поредни победи - 1-0 през 2010 и 2-1 през Февруари тази година.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Тотнъм е в серия от 5 поредни успеха в шампионата на Англия и 9 победи и само едно реми в предишните 10 кръга, а на собствения си терен е с 4 поредни успеха с общ резултата 11-2.

Съставът на гостите от Болтън е с 2 поредни загуби в първенството на Англия и 4 поражения и само 1 победа в предишните 5 кръга, а на чужд терен е в серия от 2 загуби с общ резултат 2-5 от Суонзи и Уест Бромич.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.