Обосновани Футболни Прогнози

Ланс - Тур

2 Декември 2011 - 21:00
Ланс
Тур
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.20
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 16-ия кръг на настоящият шампионат в Лига 2 на Франция между Ланс и Тур. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Тур на домашния си стадион Стад Феликс Болер.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Ланс

Ланс са 13-ти в класирането с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 срещи са успели да отбележат 16 гола във вратата на противниците си и са получили 20 гола в мрежата си. Като домакин тимът на Ланс е изиграл 8 двубоя досега, в които е с 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 10 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 футболистите на Ланс са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Тур

Съставът на гостите от Тур е 12-ти в класирането с 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя има голова разлика 15-13. Като гост съставът е изиграл 7 двубоя, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 4 попадения във вратата на приемащите го състави и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 тимът на Тур е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

Ланс - Тур - директни срещи

Последният сблъсък между двата тима за първенството на Лига 2 завърши наравно 0-0 през Март 2009 година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни победи в първенството, а на собствения си терен спечели с 4-2 срещу Седан в последната си среща, след 2 равенства и една загуба от Гингам без отбелязан гол на своя стадион.

Тимът на гостите спечели с 4-1 у дома над Арл в последния кръг в първенството и прекъсна серията си от 6 мача без успех в Лига 2, а като гост загуби с 0-1 от Анже в последния си двубой и е с 2 загуби и 1 реми в последните си 3 визити.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.20 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.