Обосновани Футболни Прогнози

Барселона - Райо Валекано

29 Ноември 2011 - 22:00
Барселона
Райо Валекано
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.29
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 14-ия кръг на футболния шампионат в Испания в Примера Дивисион между футболистите на Барселона и Райо Валекано. Треньора на домакините Пепе Гуардиола извежда на Камп Ноу своите футболисти срещу гостуващите играчи на Райо Валекано.

Статистиката за предстоящата среща:

Барселона

Барселона заема второ място в таблицата с актив от 28 точки, събрани след 8 победи, 4 равенства и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните 13 срещи има положителна голова разлика 38-7. Пред собствените си привърженици Барса има 7 мача досега, в които е с 6 победи, едно равенство и нито 1 загуба, реализирала е 30 попадения в мрежата на гостуващите отбори и все още не е допуснала нито един гол във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион тимът на Барселона има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 12-3.

Райо Валекано

Гостуващият отбор на Райо Валекано е 10-ти в класирането с 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 13 мача е успял да реализира 15 гола във вратата на противниците си и е допуснал 15 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 7 срещи, в които е с 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион футболистите на Райо Валекано са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 9 попадения и са инкасирали 4 гола от футболистите на съперниците си.

Барселона - Райо Валекано - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Каталунците имат 2 успеха, Райо Валекано също е записал 2 победи, а в една среща двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 10-5. В последните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Райо Валекано, Домакините от Барселона са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Барселона допусна загуба с 0-1 като гост на Хетафе в предишната си среща в Испания, а при домакинствата си е с 2 последователни успеха с общ резултат 9-0 над Майорка и Сарагоса.

Съставът на гостите от Райо Валекано също допусна загуба в предишния кръг в първенството с 1-2 у дома от Валенсия, а при гостуванията си записа равенство 0-0 с Осасуна в предишната си среща.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.29 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.