Обосновани Футболни Прогнози

Чарлтън - Хъдърсфийлд

28 Ноември 2011 - 21:45
Чарлтън
Хъдърсфийлд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между Чарлтън и Хъдърсфийлд от поредния кръг на футболното първенство в Английската Първа Лига. Треньора на домакините извежда на Дъ Вали своите футболисти срещу Териерите.

Време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Чарлтън

Чарлтън се намират на първа позиция в таблицата с временното класиране с актив от 43 точки, след 13 победи, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 18 двубоя имат голова разлика 40-14. На собствения си терен тимът на Чарлтън е изиграл 8 двубоя, в които е записал 5 победи, 3 равенства и нито една загуба, отбелязал е 21 гола във вратата на своите гости и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига съставът на Чарлтън е записал 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 16-4.

Хъдърсфийлд

Гостуващият отбор на Хъдърсфийлд е 3-ти в таблицата с общ актив от 38 точки, след 10 победи и 8 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на сезона, а в изиграните общо 18 срещи е реализирал 37 гола и е инкасирал 15 попадения във вратата си. Като гост отборът има 9 мача, в които е записал 4 победи, 5 равенства и все още няма поражение навън, реализирал е 18 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Териерите имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 13 попадения и са инкасирали 5 гола в своята врата.

Чарлтън - Хъдърсфийлд - директни срещи

В предишните 4 сблъсъка между двата отбора, Чарлтън е с една победа, отбора на Хъдърсфийлд има 2 победи, а в един мач двата противника са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 4-6. В последните 2 мача на своя терен с Хъдърсфийлд, футболистите на Чарлтън имат 1 победа и една загуба 0-1 през Април тази година.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Чарлтън е с 5 поредни победи в шампионата на Англия, а при домакинствата си е с 2 последователни победи - 4-0 над Карлайл и 5-2 над Престън.

Отборът на гостите постигна победа с 2-1 у дома над Нотс Каунти в последния си мач в шампионата на Англия, а като гост спечели с 1-0 над Йоувил в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.