Обосновани Футболни Прогнози

Милан - Киево

27 Ноември 2011 - 21:45
Милан
Киево
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 12-ия кръг на шампионата в Серия А на Италия между тимовете на Милан и Киево. Треньорът на домакините Масимилиано Алегри извежда своите играчи срещу Киево на Сан Сиро.

Информацията за днешната футболна среща:

Милан

Играчите на домакините от Милан са 4-ти в класирането с общ актив от 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 11 срещи имат положителна голова разлика 23-14. На собствения си терен тимът на Милан има 6 мача досега, в които е с 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, вкарал е 15 гола в противниковата мрежа и е допуснал 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия А съставът на Росонерите има 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при обща голова разлика 18-6.

Киево

Гостуващият състав на Киево е 11-ти в таблицата с 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 11 двубоя е реализирал 10 гола във вратата на противниците си и е допуснал 12 попадения в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 5 мача до момента, в които има 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, реализирал е 4 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 8 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Киево имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 4 и получени 7 гола.

Милан - Киево - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, Милан има 5 победи, а състава на Киево не е спечелил нито точка, при обща голова разлика 9-3. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с отбора на Киево, футболистите на Милан победиха на 2 пъти през 2010 година - с 1-0 през Март и с 3-1 през Октомври.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Милан стигна до реми 0-0 като гост на Фиорентина в предишната си среща в Италия, след 5 поредни шампионатни победи, а на собствения си терен е с 4 поредни победи с общ резултат 12-1.

Тимът на Киево е с 2 поредни победи в Италия, а при визитите си спечели с 2-1 над Катания в предишната си среща, след 1 реми и 3 загуби в първите си 4 гостувания за сезона.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.