Обосновани Футболни Прогнози

Манчестър Юнайтед - Нюкасъл

26 Ноември 2011 - 17:00
Манчестър Юнайтед
Нюкасъл
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще прогнозирам сблъсъка от 13-ия кръг на текущото футболно първенство в Премиършип на Англия между Манчестър Юнайтед и Нюкасъл на култовия стадион Олд Трафорд в Манчестър.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Манчестър Юнайтед

Футболистите на тима домакин се намират на втора позиция във временното класиране с 29 точки, записани след 9 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 12 мача имат голова разлика 29-12. На своя стадион тимът на Манчестър Юнайтед е изиграл 6 срещи, в които има 5 победи и една загуба, вкарал е 18 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 9 гола в мрежата.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Юнайтед са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Нюкасъл

Гостуващият състав на Нюкасъл е на 4-та позиция в класирането с актив от 25 точки, записани след 7 победи, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя е отбелязал 18 гола и е допуснал 11 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8-6.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип футболистите на Нюкасъл са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 8 получени гола.

Манчестър Юнайтед - Нюкасъл - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата съперника, тимът на Манчестър Юнайтед има 3 успеха, отбора на Нюкасъл няма нито 1 победа, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 11-3. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на Нюкасъл, Домакините от Манчестър са записали 1 победа - 3-0 през миналия сезон и едно равенство - 1-1 през 2008 година.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Манчестър е с 3 поредни победи в шампионата на Англия, а на собствения си терен спечели с минималното 1-0 срещу Съндърланд в последната си среща, след разгрома, който претърпя от водача Манчестър Сити, с 1-6 в предишното си домакинство.

Отборът на гостите допусна първа загуба за сезона в предишния си мач в шампионата с 1-3 като гост на Сити, след като бе в серия от 3 поредни победи в първенството.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.