Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Лисабон - Морейрензе

24 Ноември 2011 - 22:15
Атлетико Лисабон
Морейрензе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.31
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между съставите на Атлетико Лисабон и Морейрензе от 10-ия кръг на сезона в Португалската Сегунда Лига.

Информацията за предстоящия мач:

Атлетико Лисабон

Домакините от Атлетико Лисабон се намират на върха във временното класиране с актив от 20 точки, постигнати след 6 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 9 мача имат голова разлика 9-3. Пред собствените си почитатели тимът на Атлетико Лисабон е изиграл 4 двубоя досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 5-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Лига футболистите на Атлетико Лисабон са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 6-2.

Морейрензе

Отборът на гостите от Морейрензе е 4-ти в класирането с актив от 14 точки след 4 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 9 двубоя е успял да отбележи 14 гола и е инкасирал 10 попадения в мрежата си. При гостуванията си състава има 4 срещи, в които е записал 1 победа и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

В предишните си 6 срещи в първенството, футболистите на Морейрензе имат победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали на противника си 11 гола и са инкасирали 7 попадения в своята врата.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Атлетико Лисабон спечели с 1-0 гостуването си на Портимонензе в предишния кръг в първенството на Португалия, а при домакинствата си постигна реми 0-0 със Спортинг Ковиля в последната си среща след 3 поредни успеха.

Тимът на Морейрензе спечели с 2-0 домакинството си на Униао Мадейра в предишния кръг в Португалия, а на чужд терен загуби с 0-1 от Пенафиел в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.31 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.