Обосновани Футболни Прогнози

Барселона Б - Хирона

12 Ноември 2011 - 21:00
Барселона Б
Хирона
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между съставите на Барселона Б и Хирона от 13-ия кръг на сезона в Испанската Сегунда Дивисион.

Информация за предстоящата футболна среща:

Барселона Б

Барселона Б са 14-ти в класирането с общ актив от 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача имат положителна голова разлика 19-16. У дома съставът е изиграл 6 двубоя до момента, в които има една победа, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 6 гола във вратата на своите гости и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Барселона Б има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-6.

Хирона

Гостуващият отбор на Хирона е на 19-та позиция във временното подреждане с 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи има отрицателна голова разлика 15-22. При визитите си отборът е изиграл 6 двубоя досега, в които има 2 равенства и 4 загуби и все още не е записал нито една победа навън, реализирал е 7 попадения в противниковата врата и е получил 12 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион отборът на Хирона има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-10.

Барселона Б - Хирона - преки мачове

В предишните 2 играни двубоя между двата тима, Барселона Б има 1 победа, а състава на Хирона също е с 1 победа, при обща голова разлика 3-2. В предишната среща пред своите привърженици срещу Хирона, Домакините от Барселона Б допуснаха поражение с 1-2 през Януари тази година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Барселона Б стигна до реми 1-1 като гост на Кордоба в предишния си мач в първенството на Испания, след 3 поредни победи, а на своя стадион спечели с 1-0 над Химнастик в предишния си мач, след само едно равенство и 4 загуби у дома от началото на първенството.

Отборът на Хирона постигна успех с 1-0 у дома над Еркулес в последната си среща в шампионата, след 5 мача без победа и 3 поредни загуби, а при визитите си е в серия от 2 поредни поражения и само 2 спечелени точки в 6-те си визити досега.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.