Обосновани Футболни Прогнози

Бреша - Сампдория

7 Ноември 2011 - 22:00
Бреша
Сампдория
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните отбори на Бреша и Сампдория от 15-ия кръг на текущият шампионат в Серия Б на Италия.

Време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Бреша

Домакините са 15-ти в таблицата с 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи имат голова разлика 12-16. На домашна сцена Бреша е играл 6 мача досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството, отборът на Бяло-сините има на сметката си едно равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 3-13.

Сампдория

Отборът на гостите от Сампдория е 6-ти във временното класиране с общ сбор от 21 точки, постигнати след 5 победи, 6 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя е успял да вкара 23 попадения и е получил 13 гола в мрежата си. Далеч от дома отбора има 6 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-8.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, играчите на Дория имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-7.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Бреша е в серия от 5 поредни поражения в шампионата на Италия, а при домакинствата си е в серия от 2 поражения.

Съставът на гостите постигна успех с 2-0 над Кротоне у дома в предишния кръг в първенството, а на чужд терен допусна поражение в последния си двубой с 2-4 от Ночерина.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.