Обосновани Футболни Прогнози

Удинезе - Сиена

6 Ноември 2011 - 16:00
Удинезе
Сиена
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 10-ия кръг на футболното първенство в Серия А на Италия между съставите на Удинезе и Сиена. Треньорът на домакините Франческо Гуидолин извежда своите играчи срещу Сиена на Стадио Фриули в Удине.

Фактите за днешния футболен мач:

Удинезе

Играчите на отбора домакин са втори във временното класиране със събрани 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 9 мача са вкарали 11 гола и са допуснали 3 попадения в мрежата си. У дома Удинезе е играл 4 срещи до момента, в които е записал само победи, при голова разлика 8-0.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А футболистите на Бианконерите са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-2.

Сиена

Гостуващият тим на Сиена се намира на 10-то място в таблицата с актив от 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 9 срещи има положителна голова разлика 11-6. На чужд терен тимът има 5 мача досега, в които има 4 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 2-4.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А футболистите на Бианконерите имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 10 попадения и са получили 4 гола от своите съперници.

Удинезе - Сиена - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, отборът на Удинезе е спечелил 2 срещи, тима на Сиена е постигнал една победа, а в 2 мача двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 9-5. В последните 2 срещи у дома с тима на Сиена, футболистите на Удинезе са постигнали 2 успеха - 2-0 през 2007 и 4-1 през Април миналата година.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините постигна победа с 1-0 над Палермо в последния кръг в първенството на Италия и е с 4 последователни успеха на своя стадион без допуснат гол в мрежата си.

Отборът на гостите от Сиена спечели у дома с 4-1 над Киево в предишния си двубой в първенството и е без загуба вече 4 поредни срещи в Серия А, а на чужд терен е с 2 поредни равенства - 0-0 с Каляри и 1-1 с Новара.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.