Обосновани Футболни Прогнози

КАА Гент - Мехелен

4 Ноември 2011 - 21:30
КАА Гент
Мехелен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
6 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 13-ия кръг на шампионата в Белгийската Първа Дивизия между съставите на КАА Гент и Мехелен. Треньорът на домакините Тронд Солид извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Мехелен на домашния си стадион Жул Отенстадион.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния двубой:

КАА Гент

Домакините от КАА Гент се намират на втора позиция във временното класиране в Белгия с актив от 23 точки, натрупани след 7 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 12 двубоя са вкарали 26 гола и са допуснали 16 попадения в мрежата си. Като домакин отборът е играл 6 мача досега, в които има 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 13-5.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на КАА Гент има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 14-9.

Мехелен

Гостуващият тим на Мехелен заема 11-то място в таблицата с актив от 14 точки от 4 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача има отрицателна голова разлика 13-20. На чужд терен тимът е играл 6 мача, в които има 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 6 попадения във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Мехелен има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 12 получени гола.

КАА Гент - Мехелен - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата тима, отборът на КАА Гент има 3 победи, отбора на Мехелен не е записал нито една победа, а в 2 срещи двата тима са завършили без да излъчат победител, при обща голова разлика 14-8. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Жълто-червените за първенство, футболистите на КАА Гент са постигнали 2 поредни победи 2-1 през 2009 и 3-1 през Октомври 2010 година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от КАА Гент записа равенство 1-1 като гост на РАЕК Монс в предишната си среща в Белгия, а при домакинствата си е с 2 последователни победи с общ резултат 9-2 над Оуд Хеверле Льовен и Локерен.

Тимът на гостите постигна победа с 1-0 у дома над Вастерло в предишната си среща в първенството на Белгия, след 2 равенства и 5 загуби в предишните 7 кръга, а при гостуванията си стигна до равенство 2-2 с Жерминал в последния си двубой, след 2 поредни поражения далеч от дома.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 6 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.