Обосновани Футболни Прогнози

Берое - Славия

26 Октомври 2011 - 18:00
Берое
Славия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между тимовете на Берое и Славия от поредния кръг на сезона в родната А ПФГ.

Време е за фактите за днешната футболна среща:

Берое

Домакините от Берое са 13-ти във временното класиране в България с общ актив от 7 точки, постигнати след 2 победи, 1 равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи са отбелязали 10 попадения и са позволили да им отбележат 18 гола в мрежата. У дома отборът е играл 4 срещи до момента, в които има една победа и 3 загуби, реализирал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Беройци е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 и получени 9 гола.

Славия

Съставът на гостите от Славия е 6-ти в таблицата с актив от 19 точки, натрупани след 6 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя има голова разлика 17-16. Като гост тимът е играл 5 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 6-11.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Белите има в актива си 5 победи и една загуба, като са вкарали 13 гола и са получили 10 попадения в своята мрежа.

Берое - Славия - преки мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Берое има 2 победи, отбора на Славия също има спечелени 2 срещи, а един сблъсък е завършил наравно, при обща голова разлика 7-8. В последните 2 мача у дома с отбора на Славия, играчите на Берое имат 1 победа и 1 загуба, като спечелиха последното си домакинство през Март тази година с 2-1.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е с 2 поредни победи в шампионата и 3 мача без поражение, а при домакинствата си постигна победа с 1-0 над Видима Раковски в последната си среща, след 3 поредни загуби в Стара Загора.

Тимът на гостите е в серия от 5 последователни победи в България, а при визитите си е с 2 последователни победи - 3-2 над Черноморец в Бургас и с 2-1 над ЦСКА.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.